Σταφυλέλαιο

10.8021.90

Εκκαθάριση

Σταφυλέλαιο ψυχρής έκθλιψης.

Είναι ένα έλαιο με αξιοθαύμαστη διεισδυτική ικανότητα, που απορροφάται ταχύτατα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Λόγω της λεπτής υφής και της μεγάλης διεισδυτικότητάς του είναι ιδανικό έλαιο για χρήση σε μασάζ αρωματοθεραπείας μόνο του ή με την προσθήκη αιθέριων ελαίων, ενώ αποτελεί άριστη βάση για καλλυντικές κρέμες.

Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και περιορίζει την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών, επιβραδύνοντας έτσι την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα χαρίζει στο δέρμα λάμψη, ζωντάνια και μεταξένια απαλότητα.

Το έλαιο αυτό διαθέτει ισχυρές ενυδατικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές, αναπλαστικές και  αντιγηραντικές ιδιότητες για αυτό είναι ιδανικό  για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και για τις  πολύ ώριμες και ταλαιπωρημένες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα τόσο για την περιποίηση του προσώπου όσο και του σώματος. Προσφέρει επίσης σημαντική βοήθεια σε περιπτώσεις ακμής, ατοπικής δερματίτιδας και ψωρίασης όταν αυτές σχετίζονται με χαμηλή πρόσληψη λινελαϊκού οξέος του οποίου αποτελεί μια από τις πλουσιότερες πηγές.

Είναι πολύτιμος σύμμαχος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ραγάδων καθώς και για την προστασία των ξηρών και ευαίσθητων επιδερμίδων.